Advocaat van Laurent zwijgt niet meer: “Dit is de echte reden waarom deel van Laurent zijn dotatie wordt ingetrokken en die is niet fraai”

bron: VTM-Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het pleidooi van meester Arnauts voor het Parlement is een maat voor niets geweest. De advocaat van prins Laurent hield nochtans een stevig pleidooi.

De parlementsleden waren echter niet onder de indruk. Ze besloten om de regering te volgen. Daardoor verliest prins Laurent 15% van zijn dotatie. Laurent zal het moeten doen met 46.000 euro minder.

De advocaat van de prins heeft nu gehad en neemt geen blad voor de mond. “Ik zal u eens vertellen wat de echte reden waarom men dit besliste”, zegt hij aan VTM-Nieuws. “Veel van die parlementsleden zijn niet eens onpartijdig. Ze hebben in het verleden al meermaals krasse uitspraken gedaan over de prins.”

“Ze konden gewoon niet toegeven. Mochten ze nu toestemmen zou dat erg pijnlijk zijn voor hen. En dan is er nog de regering. Mocht Laurent zijn dotatie behouden, zou dat voor hen gezichtsverlies lijden en dat mocht natuurlijk niet gebeuren.”