VTM

Margriet Hermans heeft serieus afgezien: “Ik kampte met een depressie”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Margriet Hermans is weer helemaal terug. Ze heeft haar eigen praatprogramma op Eclips.

In dat programma komt ook een lifestylecoach spreken over hoe je je gewicht onder controle kan houden. “Al zijn tips volgen, is bijna een fulltime dagtaak”, reageert Margriet in TV-Familie. “Ik weet dat Bart De Wever permanent slank blijft, maar die wordt voortdurend opgevolgd.”

“Ik heb in 2000 m'n darm laten inkorten. Zo'n ingreep helpt. Ik weeg nu 89 kilo. Ik kom van 79. 'k Ben dus weer tien kilo bijgekomen. Maar zoals ik nu ben, vind ik het perfect.”

Margriet kampte ooit ook met een depressie. “Ik was toen nog een stuk dikker dan nu. Die depressie was net iets complexer... Die had vooral te maken met het feit dat het voelde alsof mijn talent niet werd erkend. Iedereen keek enkel naar hoe ik eruitzag, niet naar wat ik allemaal kon.”

“Ik moest me altijd meer bewijzen dan een ander, snap je? Gelukkig ben ik dankzij medicatie uit die depressie geraakt. En ik leerde mezelf nieuwe kansen te geven. Ik ben gaan studeren in Madrid en daarna ben ik ook beginnen zingen bij Marc Dex. Hij had een café met een vrij podium.”