VTM

Marjolein en Mike hebben beslissing genomen na hun besluit om apart te gaan wonen

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Voor Marjolein en Mike lijkt ‘Blind Getrouwd’ nu al te zijn afgelopen. Het koppel zorgde voor een droevige primeur door nu al terug apart te gaan wonen.

Expert Alexander Witpas begeleidde het koppel. Hij beseft dat Marjolein nu de kop van jut is. “Je kan haar nochtans niets verwijten”, zegt hij in Dag Allemaal. “Ze heeft haar best gedaan. Maar die emoties die voortdurend veranderen, het is wel confronterend omdat op tv te zien.”

Marjolein en Mike wonen nu terug apart. “Als de stress te hoog oploopt, is dat een goede oplossing”, gaat Witpas verder. “Het zal hen beiden even de nodige rust geven. De voorwaarde is natuurlijk wel dat ze geregeld dingen met elkaar blijven doen.”

Het is voor Marjolein en Mike ook geen simpele situatie. Ze hebben het bijzonder moeilijk met deze ontknoping. Daarom namen besloten ze om geen commentaar te geven. “De kijkers gaan er tegenwoordig vanuit dat ‘Blind Getrouwd’ wel resultaat moet opleveren”, merkt Witpas op. “Maar het is niet zo evident om een rimpelloos parcours af te leggen.”