VTM

Jani gaat af als een gieter bij het versieren van zijn huidige vriend: “Hij was woedend op mij”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jani Kazaltzis is binnenkort weer op het scherm te zien met een nieuw programma. Jani waagt zich dit keer aan een datingsprogramma voor tv-zender Vier.

De kandidaten kunnen maar best geen voorbeeld nemen aan de presentator. Hij versierde zijn huidige vriend op een ongewone manier. “Het ging er toen helemaal anders aan toe dan vandaag. Tinder en co bestonden nog niet, je moest echt nog moeite doen om iemand aan te spreken op café of zo”, zegt Jani in Dag Allemaal.

“Soms vergat ik ook gewoon een lief te zoeken. Dan ging ik uit om jongens te ontmoeten, maar amuseerde ik mij zo hard met mijn vrienden dat het er gewoon niet van kwam.”

“Het heeft mij ook zeer veel moeite gekost om mijn huidige vriend te versieren. Hij wou me eerst zijn gsm-nummer niet geven. Dus heb ik toen zijn gsm gepikt en mezelf opgebeld om zijn nummer te hebben. ’s Anderendaags heb ik hem een sms gestuurd.” Het antwoord op die sms? “Laat mij met rust, freak!”

“Later ben ik mij daarvoor gaan verontschuldigen. Ik heb hem en zijn vrienden en glas betaald, zo zijn we aan de praat geraakt en uiteindelijk zijn we toch een koppel geworden. Voor de liefde mag je wel eens afgaan.”