VTM

Julie Vermeire is op haar hoede: “Dan kom ik serieus in de problemen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Julie Vermeire zou wanneer ze afgestudeerd is graag in de media aan de slag gaan. De 19-jarige dochter van komiek Jacques Vermeire zit in haar eerste jaar Media en Entertainment Business aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen.

De hogeschool is voor Julie wel een aanpassing. “Het is inderdaad een serieuze aanpassing, want plots ben je niet meer verplicht om van 8 tot 16 uur naar school te gaan. Niet dat ik daar misbruik van maak, maar er ligt wel meer verantwoordelijkheid op je schouders”, reageert ze in TV-Story.

“Je moet zelf je plan trekken en zien dat je erdoor bent. In het middelbaar had je regelmatig toetsen, maar nu zijn er maar twee grote examenperiodes. Als je tijdens het jaar de leerstof niet bijhoudt, kom je in de problemen. Dat is een werkpuntje.”

“Ik probeer mijn best te doen, maar de ene keer lukt het studeren al beter dan de andere keer. Ik moet er echt wel hard voor werken. Papa helpt me wel enorm. Ik snap niets van economie, maar hij legt het me dan uit, heel rustig en geduldig.”