VTM

Optreden van Gers Pardoel in Lotto Arena ernstig loopt mis: “Vlam ging onder mijn shirt door”

bron: VRT-News
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het optreden van Gers Pardoel in de Lotto Arena van zaterdag is er één waar nog lang over gesproken worden. Na het optreden werden zijn fans beschoten op de tram en tijdens het optreden raakte de zanger zelf gewond.

Tijdens de show van Gers werd er vuurwerk gebruikt. De Nederlander stond daar net iets te dichtbij. “Het gebeurde aan het begin van het concert”, zegt Zico Saerens. De medewerker van VRTNWS zag alles gebeuren.

“Toen er tijdens de show vuureffecten waren, ging het mis. Pardoel pauzeerde even en deed dan dapper door. Later kwam Bart Peeters op het podium om samen op te treden. Pardoel ging na een paar nummers weg om zich wellicht te laten verzorgen. Je zag duidelijk aan zijn rechterarm dat hij zich verbrand had. Het publiek heeft er niets meer van gemerkt."

Elleboog
Vanochtend gaf Gers bij de ochtendshow van Peter Van De Veire meer uitleg van wat er gebeurde. Hij heeft derdegraadsbrandwonden opgelopen aan zijn elleboog en rechterkant. De zanger is vandaag naar de dokter geweest. “Ik ben tijdens Bart Peeters een theetje gaan drinken. Er zat een gat in mijn shirt. Ik heb geen pijn. De show was leuk", zei Gers nog.

Hopelijk gaat het volgend jaar beter. Dan staat hij op 23 maart opnieuw in de Lotto Arena.