VTM

Marthe, Hanne en Klaasje van K3 vielen van hun stoel toen ze dit nieuws vernamen: “We hadden gezegd dat we dat nooit meer wilden doen”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gisteren ging in Hasselt de K3-Vlindershow in première. De show werd een mix van hun grootste successen afgewisseld met nieuwe hits.

“We geven een show maar tijdens de show begint Klaasje haar gsm te rinkelen”, legt Hanne uit aan Showbizzsite. “En dan komt er blijkbaar een speciale gast naar de show.”

Marthe heeft genoten van de show. “Ik vond de reactie van de kinderen in het publiek wel zalig”, zegt Marthe. “Wanneer er iets gezegd werd over ons dat niet waar was, reageerden ze onmiddellijk. Dan denk ik: ‘Heel leuk dat de kinderen ons zo graag hebben”.

Voor de show moesten Hanne, Klaasje en Marthe zelfs leren rolschaatsen. “We hebben dat al eens een keer moeten doen”, reageert Marthe. “Toen zeiden we dat we dat nooit meer zouden doen en nu is het opnieuw prijs. We hebben dan wel 15 lessen van twee uur gekregen. Rolschaatsen op het podium is echt wel lastig.”

Tags k3