VTM

Jeroen Meus neemt drastisch besluit nadat zijn vrouw deelneemt aan het VTM-programma ‘Boxing Stars’

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Stefanie De Roover treedt even uit de schaduw. De vrouw van Jeroen Meus neemt deel aan het VTM-programma ‘Boxing Stars’.

“Voor de kamp ga ik mezelf oppeppen. Vrienden en familie in het publiek zullen me ook een boost geven. Ik heb een tijd geleden deelgenomen aan een wedstrijdje in het paardrijden”, reageert ze in Het Laatste Nieuws. 

“Mijn ouders stonden langs het parcours en ik merkte dat hun aanwezigheid me een extra push gaf. Bovendien sus ik mezelf met de gedachte dat verlies in mijn eerste kamp ook weer niet zo erg is. Dan zit 'Boxing Stars' er na drie rondjes al op, maar door het programma ben ik wel opnieuw beginnen te lopen. Da's toch positief?”

“Door mij bezig te zien, is ook Jeroen weer aan het sporten geslagen. Hij heeft een personal coach in de arm genomen. Hij heeft iemand nodig die hem voortdurend aanmoedigt, ik kan meer uit mezelf uit de zetel schieten."

Op televisie kookt Jeroen, maar thuis niet. “Daar kook ik”, zegt Stefanie. Heel gewone gerechtjes voor mijn zoontje. Wat Jeroen in 'Dagelijkse Kost' maakt, is soms al te moeilijk. Als het aan Georges ligt, eet hij elke dag worteltjes, erwtjes en patatjes. Maar hij moet alles proeven en lust daardoor veel. Vorige week zei hij zelfs dat hij later kok wil worden. Maar een dag later was het al truckchauffeur. En gisteren: superheld.”