VTM

Ann Lemmens heeft geen goed nieuws te melden: "Ik vind het zelf ook heel jammer"

bron: Hallo
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Ann Lemmens is één van de juryleden van ‘Belgium Got Talent’. En dan zijn er nog een pak andere projecten in het vooruitzicht.

“Ik heb het momenteel erg druk. Ik ben al volop bezig met de opnames van de comeback van 'Boer Zkt Vrouw', dat ik met Dina Tersago ga maken”, zegt Ann in Hallo. “Het is eens iets anders: filmen op het platteland tussen de dieren is een verademing. Het is een internationale versie, wat betekent dat de boeren in het verre buitenland wonen. Ik zal dus geregeld het vliegtuig moeten nemen.”

Voor Ann is het haar eerste datingprogramma. “Maar programma's over de liefde interesseren mij. Zo zijn 'Temptation Island' en 'Blind Getrouwd' mijn guilty pleasures”, verklapt de presentatrice. “Ik kijk er het liefst met vrienden naar, maar soms moet ik passen door tv-opnames. Dan bekijk ik die aflevering later nog in bed vlak voor ik ga slapen.”

En na ‘Belgium Got Talent’ staan er opnieuw een pak opdrachten te wachten. 'Boxing Stars' is al opgenomen. Van 'The Voice' en 'The Voice Kids' komen nieuwe reeksen.” 

“Mensen vragen nog regelmatig aan mij of 'So You Think You Can Dance' terugkomt, maar voorlopig is dat niet het geval. Ik zou het absoluut toejuichen. Het was jarenlang een mooie plek om kansen te geven aan jongeren met danstalent.”