VTM

Jacques Vermeire zegt dochter Julie zijn gedacht: "Of hij problemen heeft met mijn vriend?"

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Door alles wat ze in haar jeugd heeft meegemaakt, heeft Julie Vermeire een sterke band met haar vader Jacques Vermeire. Ze hecht veel belang aan zijn mening.

Julie heeft ook een vriend Willem. “Als ik een lief heb, dan weet mijn papa dat meteen en die jongens moeten echt niet door een strenge keuringsronde, hoor. Papa weet dat ik niet met crapuul naar huis zal komen. Maar ik vind zijn mening wel belangrijk”, zegt Julie in TV-Story.  

“Als hij zegt dat een jongen niets voor mij is, dan zal ik daar ook wel naar luisteren. Het is ook niet dat ik elke week met een ander lief over de vloer kom. Ik heb nooit veel rondgefladderd, want ik word niet snel verliefd.”

"Het is wennen voor mijn vriend"

“Papa kende Willem al jaren, hij was toen één van mijn beste vrienden. Ik ben heel gelukkig met Willem, maar verder wil ik daar niet over uitweiden. Hij staat liever niet in de belangstelling en dat respecteer ik. Ik ben die aandacht gewoon, voor hem is het wennen.” 

“En het gaat nu heel goed tussen ons, dus ik wil dat dat ook zo blij. Hij moet inderdaad beide rollen vervullen, maar hij doet dat fantastisch. Zelfs als ik met typische meisjesproblemen zit, kan ik altijd bij hem terecht. uis zijn er geen taboes of geheimen.”