WAARSCHUWING: Schokkend kattennieuws uit Vietnam: “Kattenvlees is er heel populair en dus doen ze walgelijke dingen met de dieren”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Foter
In Vietnam is kattenvlees een dure business geworden. De mensen daar zijn erg bijgelovig en doen verwerpelijke dingen met de dieren.

Er is schokkende informatie uit Vietnam gekomen. Daar blijkt men het momenteel op katten gemunt te hebben. Quyen (een schuilnaam) filmde op een markt hoe de kattenhandel verwerpelijke vormen aanneemt in het land.

Kat is in Vietnam een belangrijk gerecht geworden. Eens per maand eten ze kat om pech te voorkomen en om hun libido te stimuleren. Het is een business geworden in het land waar veel geld mee gemoeid is. Slagers willen taai vlees en betalen dan ook veel geld om een kat.

"De katten zijn doodsbang"

Quyen beweert ook dat huiskatten er gewoon verkocht worden en dan een gruwelijke dood sterven. Katten worden ook gewoon van straat geplukt. “Je hoort aan de dieren dat ze doodsbang zijn.”

“Het is een vreselijke situatie”, gaat Quyen verder. “Katten zijn er het slachtoffer van pure terreur. Ze hebben ook nood aan ruimte en worden er in ware doodskooien gestopt.”