VTM

Damiano uit ‘Blind Getrouwd’ heeft geen goed nieuws voor Wendy: “Echt niet fijn om te horen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De fans van ‘Blind Getrouwd’ zijn fel begaan met Wendy. Ze werd gekoppeld aan Damiano, maar die laatste weet zelf niet goed wat hij wil.

Afgelopen maandag zei Wendy nog tegen Damiano dat ze bang dat het fout zou lopen. “Ik geloofde er nog in. Damiano noch ik zijn opgevers, zie je. Maar ik voelde wel dat er iets moest veranderen. En dat het initiatief niet van zijn kant zou komen. Damiano voelde zich daar wat schuldig bij”, zegt Wendy in TV-Familie.

“Hij wil wel, maar zijn hart lijkt niet te volgen. Dat klinkt misschien hard, maar ik kon daar begrip voor opbrengen. Dat was het voordeel van dat vele praten tussen ons. We begrepen elkaar, ook al was het een moeilijke situatie.”

“Weet je, ik heb uit mijn vorige relaties geleerd om dicht bij mezelf te blijven. En ik voelde dat ik iets te veel water bij m'n wijn aan het doen was. Gelukkig begreep Damiano wat ik bedoelde. Waarop we samen toch die gulden middenweg vonden.”

“Damiano vertelde: `Ik wil Wendy dat gevoel wel geven, maar dat lukt nu gewoon niet.' Het is niet fijn om zoiets te horen. Maar 'k heb liever iemand die eerlijk is dan iemand die een rolletje speelt. Ik kon Damiano's oprechtheid absoluut appreciëren. Het maakte bovendien dat ik hem geloofde als hij zei dat hij er echt nog wel voor wilde gaan.”