VTM

Julie Vermeire krijgt het op haar zenuwen: “Als kind heb ik mij daar echt veel aan gestoord”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Julie Vermeire hoopt op een dag in de media aan de slag te gaan. De dochter van komiek Jacques Vermeire studeert Media en Entertainment Business.

“De media hebben me altijd wel aangesproken en door papa zit ik er zelf ook in. En aangezien het een heel ruime richting is, kan ik er verschillende kanten mee op. Ik probeer nu uit te zoeken wat ik het tofste vind en wat het meest bij mij past”, zegt Julie in TV-Story.

“Ik probeer mijn best te doen op school, maar de ene keer lukt het studeren al beter dan de andere keer. Ik moet er echt wel hard voor werken. Papa helpt me wel enorm. Ik snap niets van economie, maar hij legt het me dan uit, heel rustig en geduldig.”

Dat Julie de dochter is van… zorgt voor jaloezie. "Het heeft voor- en nadelen. Ik krijg veel kansen om van alles mee te maken, maar aan de andere kant heb je ook mensen die achter je rug praten en op een denigrerende toon zeggen: hier, de dochter van... Dat heb ik al vaak meegemaakt. Als kind stoorde mij dat enorm, maar nu trek ik het me niet meer aan.”

“Als iemand mooie kansen krijgt, dan is er altijd jaloezie. Ik heb een opgewekt karakter en voor sommige mensen is dat al aanstootgevend. Ze vinden mij dan te zelfverzekerd, maar zo wil ik helemaal niet overkomen. Ach, je kunt nooit voor iedereen goed doen.”