VTM

Jeroen Meus heeft nieuws over zijn zoontje Georges: “Ik ben er heel fier op”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jeroen Meus wordt deze week 40 jaar. Een ideaal moment voor de populaire tv-kok om eens terug te blikken.

Jeroen zal net op zijn veertigste verjaardag in het buitenland vertoeven voor opnames. Hij zal die mijlpaal niet met zijn gezin kunnen vieren. “Ik loop wel met het idee rond om nog eens iets met mijn jeugdvrienden te doen. Toen we allemaal dertig werden, hebben we een leuke fuif gehouden. Misschien kunnen we dat tien jaar later eens overdoen? Ach, we zien wel”, reageert Jeroen in Dag Allemaal.

“Kijk, ik ben gelukkig met mijn job, mijn relatie, mijn gezin. Ik heb al wat opgebouwd en kan tegen een stootje. Ik ben vooral blij met de manier waarop het allemaal gelopen is, want achter mij liggen geen lijken. Uiteraard voelde ik wel eens afgunst of kruiste iemand mijn pad die ik nu liever mijd. Maar op je veertigste is dat heel normaal.”

Jeroen is ook fier over zijn zoontje Georges. “Het opbouwen is voorbij, ik wil nu vasthouden en genieten. De drang om nog meer te willen, die is weg. Ik heb goede vrienden en sinds kort zelfs hobby's, zoals tennissen. Het bewijst dat ik nu meer ademruimte heb. Ik kan nu onze zoon zelf naar school brengen en daar ben ik fier op. Dat heb ik verdiend. Ik moet toegeven dat ik op mijn veertigste extreem gelukkig ben.”