VTM

Jasmijn Van Hoof doet oproep aan makers van Familie: "Deze acteur moet ook meespelen"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Jasmijn Van Hoof heeft het druk met de opnames van Familie. Haar verhaallijn met vluchteling Ayo zal ook nog een tijdje doorgaan.

“Zeker tot het einde van dit seizoen ben ik veel te zien in `Familie'. Ik heb het graag zo. Van te veel vrije tijd word ik zenuwachtig. Raar, hé. Tja, ik ben gelukkig met mijn job, dus gaan werken is ontspannend”, reageert Jasmijn in TV-Familie.

Jasmijn nam ook afscheid van Govert Deploige, die tijdelijk de rol van van haar vader Benny speelde. “Welja, en we konden ons geen betere vervanger wensen. Govert heeft zich voluit gesmeten. En hij heeft onze harten gestolen. 't Is een ongelooflijk warme, loyale en oprechte man. Ja, ik ben vol lof over hem! Hij mag van mij elk moment terugkomen. Als broer van Benny, misschien?”

Intussen staat haar echte tv-vader Roel Vanderstukken weer op de set. “Zijn terugkeer is best emotioneel verlopen”, blikt Jasmijn terug. “Dat was zo ook voor hem het geval. Het overheersende gevoel was natuurlijk blijdschap en opluchting. Maar er was ook het besef dat Roel drie heftige maanden had meegemaakt.” 

“Het was kantje boord. Daar sta je liever niet bij stil, maar je wordt er wel mee geconfronteerd. Ik ben alleszins heel blij dat `mijne papa' terug is! We spelen nu al vijf jaar samen en dat creëert een unieke band. We zijn écht een beetje familie van elkaar geworden.”