Man heeft seks met onbekende vrouw en laat zich dan van zijn meest afgrijselijke kant zien! De gevolgen zijn vreselijk

bron: Metro
door: PMN
Een 20-jarige vrouw was uit op een avontuurtje. Het avontuurtje liep echter helemaal anders dan ze had verwacht.

Chloe Miazek was acht dagen voor haar 21ste verjaardag naar de discotheek getrokken. Daar ging de Schotse volledig uit haar dak. Ze werd er buitengegooid omdat ze te dronken was.

Chloe doolde wat rond over straat tot ze de 32-jarige Bruce tegenkwam aan een bushalte. De twee raakten aan de praat en wilden beiden nog een stomende nacht. Ze trokken naar Bruce zijn appartement.

Vrijpartij
Tijdens de vrijpartij heeft Bruce de jonge vrouw vermoord door haar te verstikken. Op bewakingscamera’s is te zien hoe hij na de moord uren doelloos over straat loopt. De moord vond vorig jaar op 3 november plaats.

Uiteindelijk is hij zich toch aangeven bij de politie. “Ik heb iets vreselijks gedaan”, zei hij tegen een agent. “Ik heb iemand vermoord. Er ligt een vrouw in mijn bed.” Bruce werd aangehouden en kent op 5 april zijn straf.

De familie van Chloe kan nauwelijks geloven wat er gebeurd is. “We zijn kapot van verdriet”, reageren ze. “Ze was in de bloei van haar leven en het is voor ons heel moeilijk te aanvaarden dat ze er nu niet meer is.”