VTM

Michel Van Den Brande is razend: “En dat allemaal door de schuld van die rechters in dit strontland”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Michel Van Den Brande is razend. De grote baas van Kontrimo zal vandaag al hard gevloekt hebben.

Van Den Brande moet zijn rijbewijs gaan inleveren bij de politie. Hij werd gestraft voor te snel rijden. Dat besliste de rechter vorige week.

Van Den Brande reed aan de werken op de E40 in Aalter 154 km/u. Dat is ver boven de toegelaten snelheid die daar maar 90 km/u bedraagt, zo meldt Showbizzsite.

De rechter velde dan ook een streng oordeel. “Tevens wordt er rekening gehouden met het extreem ongunstig strafrechtelijk verleden van de gedaagde die niet minder dan 7 maal werd veroordeeld waaronder 4 snelheidsovertredingen”, voegt de rechtbank er nog aan toe.

Het maakt Van Den Brande razend. “Nu ben ik veroordeeld omdat ik 7 x te snel heb gereden op een tijdspanne van 18jaar !!! Ze spreken van de eerste snelheidsovertreding in het jaar 2001 !! De tweede overtreding op 2002, op 2003, op 2004 , op 2006 , op 2014 en nu mijn laatste in het jaar 2017 !!! En nu durven die rechters zeggen dat ik een recidivist ben !!! Waarom beginnen ze niet vanaf mijn geboorte ???? Dan gaan ze nog veel vinden zulle !! Ik ben dat hier zo beu in dat strondland eh !!! Op politiek vlak worde uitgemolken en nu gaat het gerecht er nog een schepje bij doen !! Heb godverdomme 39jaar mijn rijbewijs en nog nooit geen ongeluk tegen gekomen en doe 60 a 80.000km. Per jaar en dit is mijne cadau ,, bedankt aan de heren rechters ,, maar vergeet niet wie laatst lacht het beste lacht !!!!!!!!!!!!!””

Van Den Brande werd ook nog eens veroordeeld tot een boete van 300 euro en kreeg drie maanden rijverbod (waarvan één maand met uitstel). Hij moet ook geld aan een goed doel storten en de gerechtskosten betalen.