VTM

Lindsay maakt zich zorgen om baby Lisa-Marie: “Ben meteen naar de dokter gegaan”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Afgelopen zaterdag stond Lindsay voor het eerst sinds haar bevalling weer op het podium. De zangeres deed een gastoptreden bij de show van Jan Smit in het Sportpaleis.

“Ik ging met gemengde gevoelens weer aan het werk. Enerzijds was ik heel blij om weer te mogen performen, anderzijds heb ik dat loslaten van Lisa-Marie blijkbaar serieus onderschat”, reageert Lindsay in TV-Story. “De voorbije maanden leefde ik echt in een cocon, en nu komt de buitenwereld er weer ingeslopen. Ik voel dat ik echt nog moet zoeken naar de juiste balans tussen mijn rol als mama en die als zangeres. Maar ik twijfel er geen seconde aan dat me dat zal lukken.”

De fans waren ook blij dat ze hun favoriete zangeres terug aan het werk zagen. “Ik weet dat veel fans stiekem hopen om Lisa-Marie eens in het echt te zien, maar daarvoor vind ik het nog te vroeg. Ik heb schrik dat ze ziek zou worden, want ze is heel gevoelig voor verkoudheden.”

“Vorige week nog zat ik met haar bij de dokter. Er was niets aan de hand, maar ze was heel de tijd aan het niezen. Ik voelde me machteloos als moeder. Daar had ik het best moeilijk mee, en dat besef was even schrikken. Er valt duidelijk nog veel te ontdekken aan het ouderschap.”