VTM

Julie Vermeire heeft ellende gekend met berichten over haar moeder: “Ik heb vaak zitten wenen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Julie Vermeire (19) heeft de looks van een model. Een topmodel wil ze niet worden maar in haar vrije tijd durft ze wel eens te poseren.

“Ik vind het weleens leuk om mooie kleren te dragen en helemaal opgemaakt te worden, want thuis schmink ik me amper. 's Morgens sta ik geen uren voor de spiegel. Gewoon wat mascara op en ik ben weg’, zegt Julie in TV-Story.

“Als mensen met mij willen samenwerken, dan regel ik dat zelf. De reden is heel simpel: ik heb geen modellenmaten. Om een professioneel model te worden, ben ik iets te dik. Maar ik heb geen zin om daarvoor af te vallen.”

“Vroeger danste ik veel, maar door een blessure ben ik daar mee moeten stoppen. Twee jaar lang heb ik niet aan sport gedaan waardoor ik wat ben bijgekomen. Ik wil vooral weer aan mijn conditie werken zodat ik weer beter in mijn vel zit.”

De dochter van Jacques Vermeire heeft in haar jeugd ook wel ellende gekend. Denk maar aan de problemen met haar moeder Eva Pauwels. “Er zijn heel wat donkere dingen verschenen over mijn familie en daar heb ik het in mijn jeugdjaren heel moeilijk mee gehad."

"Ik heb dikwijls zitten wenen, maar ik kon wel altijd rekenen op de steun van familie en vrienden. Papa heeft ons goed afgeschermd van die berichten. Hij heeft er altijd voor gezorgd dat we daar zoveel mogelijk buiten werden gehouden.”