Vader laat zijn 10-jarige zoon door de gietende regen naar school joggen om opmerkelijke reden

bron: Metro
door: PMN
Afbeelding bron: Metro
Een vader is in het oog van de storm komen te staan. Alles heeft te maken met een video die hij over zijn zoon gemaakt heeft.

Vader Bryan Thornhill filmde zijn 10-jarige zoon terwijl die in de regen moest gaan joggen in het park. De jongen moest dit doen als straf omdat hij in zich heeft misdragen in de bus die hem van school naar huis bracht. Dat staat te lezen in Metro.

De vader kreeg bijzonder veel kritiek op zijn filmpje. Veel mensen vinden die straf echt niet kunnen. Vader Bryan heeft geen moment spijt van de straf die hij zijn zoon heeft opgelegd. “Je moet een ouder zijn, geen vriend”, reageert hij.

“Er is niets mis mee om je kind te laten voelen dat hij verkeerd bezig is. Het behoort tot de opvoeding. Veel mensen durven het tegenwoordig zelfs niet aan om nog maar iets negatiefs over hun kind te zeggen. Ik vind dat niet goed.”

“Door het pestgedrag mag mijn zoon drie dagen niet meer op de bus. Hij moet nu elke dag zelf naar school joggen en terug. Zo heeft hij ook zijn dagelijkse portie buitenlucht en het is ook nog eens goed voor zijn conditie.”

Tags school pesten