VTM

Jan doet ophefmakende ontdekking in zijn café

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Vandaag starten aan we een nieuwe week van Familie. De nieuwe week kondigt zich alvast veelbelovend aan.

Het zal een speciale week worden voor Jan. Zoals je allicht weet is er geld uit zijn kassa gestolen. Intussen liet hij, op sterk advies van de bomma, camera’s installeren in zijn café. Op die manier hoopt hij de dief te kunnen ontmaskeren.

De eerste persoon die Jan verdacht is zijn medewerkster Amélie. Hij bood uiteindelijk zijn verontschuldigingen aan voor zijn gedrag, maar helemaal gerust is Jan er toch niet in. Deze week blijft hij Amélie met argusogen volgen. Hij verliest haar geen moment uit het oog.

Begrijpelijk dat Amélie het hier serieus van op haar zenuwen krijgt. Al vertrouwt de cafébaas ook de rest van zijn klanten nog nauwelijks. Het lijkt overigens wel resultaat op te leveren.

Jan lijkt de kassadief op heterdaad te betrappen in zijn café. Dat zou dan weer goed nieuws zijn voor Amélie want die is het gedrag van haar baas tegenover haar echt wel kotsbeu.

En dan krijgt Jan ook nog Albert over de vloer. Die wil dringend met hem spreken. Albert neemt Jan in vertrouwen en hoopt dat hij hem kan helpen.