Voyeur die naakte vrouwen filmt kondigt zijn volgend afschuwelijk plan aan

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er loopt in België en/of in Nederland een voyeur rond die niets liever doet dan naakte vrouwen te bespieden en te filmen. De voyeur sloeg ook toe in ons land.

Alleen al in de sporthal van de Hogeschool in Gent filmde hij stiekem tien naakte vrouwen. Verder sloeg hij ook toe in toe in een zwembad, op z'n eigen werkplek en in een buurtwinkel. Dat blijkt uit gegevens die de krant Het Laatste Nieuws vandaag publiceerde.

Geruime tijd bezig
Wanneer de voyeur zijn beelden had, gooit hij die op een Nederlands internetforum. Hij doet dat onder de naam ‘dgreedb’. Hij is ook al geruime tijd bezig want de eerste beelden van hem op het forum dateren van september 2016. De laatste beelden zijn van februari 2018. 

"Sexy secretaresse"
De filmpjes werden al 170.000 keer bekeken op het forum. De voyeur legde bij de filmpjes ook uit wat hij deed. “Vandaag alleen op het werk met onze sexy secretaresse. Twee camera's staan klaar om alles goed in beeld te brengen. Eentje zit bevestigd onder het bureau. Enjoy!"

Tweede camera
En de voyeur kondigt zijn volgend afschuwelijk plan aan. Zo wil hij ook minderjarige meisjes gaan filmen. Hij wil dat doen door een camera te installeren in de tweede doucheruimte in de sporthal van de Hogeschool Gent. “Daar komen jonge meisjes en vrouwen douchen na hun lessen zumba en cheerleaden. Beeld je dat eens in!", schreef hij op het forum.

Opgepakt
Gelukkig zijn er dergelijke beelden van hem nog niet teruggevonden op het forum. De krant ‘Het Laatste Nieuws’ heeft de gegevens doorgespeeld naar de politie en die hebben intussen ook al iemand opgepakt. Over de gegevens van de verdachte, wil de politie niets kwijt.