VTM

Laura Tesoro doet bizarre uitspraak over Koen Wauters

bron: TeVee-Blad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Laura Tesoro is weer samen met haar maatje Koen Wauters op televisie te zien. Samen presenteren ze opnieuw ‘Belgium Got Talent’.

Belgium's Got Talent was mijn allereerste grote liveshow als presentatrice, ik vind het dus megaspannend dat ik dit nu opnieuw mag doen", zegt Laura in Tevee-Blad. “En nu hebben ook wij de kans om een act naar de volgende ronde te sturen. Dat vind ik echt superplezant!"

Dat ze die show samen mag presenteren met Koen Wauters is voor haar een grote geruststelling. “Koen is intussen een vriend geworden, en hij geeft me nog altijd superveel tips. Ik kan hem keihard vertrouwen. Mocht er iets fout lopen, dan weet ik dat hij dat opvangt. Dat besef maakt me rustig. Ik leer ook veel bij van Koen. En ik doe sowieso niet graag dingen alleen. Tijdens mijn concerten vind ik mijn band even belangrijk als mezelf."

“Koen is een heel goede vriend van mij geworden. Het klikt supergoed tussen ons. Zowel op het werk als privé. Al had Koen inderdaad mijn vader kunnen zijn, maar dat hoort hij niet zo graag. Dan voelt hij zich oud."

En binnenkort schittert Laura in ‘Boxing Stars’. In dat programma nemen twee bekende Vlamingen het tegen elkaar op in de ring. “De trainingen verlopen heel goed, maar ik heb het ook wel onderschat. Die trainingen zijn bijzonder intensief."

"Ik had wel al eens wat bokslessen gevolgd, maar dit keer train ik met een duidelijk doel. Af en toe krijg je een klap in je gezicht, maar ik ben nog niet naar huis gegaan met een bloedneus of een blauw oog. En als dat toch zou gebeuren, dan is dat maar zo. Ik kan wel tegen een stootje, ik heb een hoge pijngrens.”