VTM

Stijn geeft zijn mening over ‘Blind Getrouwd’: "Hun huwelijk zal blijven duren, ik weet het zeker”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Stijn is vader geworden. Hij en zijn vrouw Nuria werden de trotse ouders van Victor. Het is meteen ook de eerste Blind Getrouwd-baby.

Tussendoor vinden Stijn en Nuria toch ook nog even de tijd om het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd te volgen. “Ik geef Aljosja en Lieve veel kans op slagen. Ze tonen interesse in elkaar, zijn begaan met elkaar, én plagen elkaar”, geeft Stijn zijn mening in TV-Familie

“Toon en Frie zijn ook grote kanshebbers. Het lijkt wel alsof die twee al langer een koppel zijn. Tim en Esther zijn meer afwachtend en aftastend, maar ook hier komt volgens mij alles goed. Dat geldt eveneens voor Damiano en Wendy.” 

“Ook zij zijn nog wat zoekende, maar ik zie dat wel goed komen. Marjolein en Mike hebben hun tweede adem gevonden. Ze zijn er vanaf het begin ingevlogen en hebben dan een dipje gekend. Nu zijn ze nog even zoekende naar hun juiste ritme, maar ze komen zéker samen over de finish!”

“Ik denk dat de werkpunten voor elk koppel een beetje dezelf­de zijn. Wat ik uit ervaring weet: overhaast of forceer niets. 't Is belangrijk dat je tijd neemt voor jezelf en voor elkaar. En dat je zelf je ritme bepaalt. Wat bij Nuria en mij goed gewerkt heeft, is praten. Je moet de ander laten weten hoe je je voelt. Zelfs al lijkt het banaal, vertel het toch. Enkel zo kan de ander je leren kennen."