VTM

Meisjes van K3 kregen vanmorgen af te rekenen met een vervelend probleem

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De meisjes van K3 hebben geen moment rust. Dat is vanmorgen nogmaals gebleken.

Gisteren was er een groot concert van Jan Smit in het Antwerps Sportpaleis. De Nederlandse zanger nodigde ook zijn Belgische vrienden en vriendinnen uit. En daar behoren ook de meisjes van K3 bij.

De meisjes van K3 brachten een medley van hun grootste hits en hadden ook een verrassingsact. Ze zongen het nummer ‘Bangerhart’ van Rob De Nijs. “Dat is een cover die we brengen en dat is iets dat we niet zo heel vaak doen”, verduidelijkt Marthe bij Showbizzsite. “Het is iets totaal anders dan we gebruikelijk doen. We hebben het nummer trouwens samen met Jan Smit gezongen.”

En dan moesten Hanne, Klaasje en Marthe meteen naar bed. Vanmorgen om 4.30 uur ging hun wekker al opnieuw. “Het is een korte nacht geworden”, gaat Marthe verder. “We moesten nog tegen 22 uur optreden zaterdagavond en als dan de wekker om 4.30 uur gaat is dat wel heel vroeg.”

Maar er is een goede reden waarom de meisjes zo vroeg uit hun bed moeten. “We gaan de clip opnemen van onze nieuwe zomersingle”, gaat Marthe verder. “Dus om 6.30 uur waren wij opnieuw onderweg. Dit keer naar Brugge want daar zal de videoclip opgenomen worden.”

Tags k3