Politie staat voor groot raadsel nadat ze een vermiste tiener terugvonden in het gezelschap van een oudere man: "Ernstige verwondingen"

bron: Metro
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Engelse politie stelde alles in het werk om de onrustwekkende verdwijning van de 17-jarige Jessica Roe snel terug te vinden. Ze werd ook teruggevonden maar daarna liep het volledig mis.

Het meisje was al sinds vrijdag vermist, zo meldt Metro. Ze was het laatst gesignaleerd in een busje. Tussen het moment dat ze verdween en naar het politiebureau werd gebracht, liep Jessica ook een nekletsel op. Dat zou er gekomen zijn na een gevecht met een mes. Bij dat gevecht raakte ook een 45-jarige man gewond.

Veel informatie wil de politie niet kwijt. “Ze liggen beiden met ernstige verwondingen in het ziekenhuis. Agenten hadden beiden opgemerkt en wilden hen naar het politiebureau brengen voor verhoor. Tijdens die rit was er achteraan in het politiebusje een gevecht ontstaan met een mes. Beiden zijn intussen ook aangehouden voor het gevecht. De verwachting is dat ze in de loop van volgende week het ziekenhuis mogen verlaten. Daarna willen we ze verhoren.”

Het is dus nog steeds onduidelijk wat de reden is van het gevecht. Al lijkt het volgens sommigen wel erg duidelijk. “Die man is een pedofiel”, luidt het. “Hij heeft het meisje meegenomen en nu wilde ze wreken op hem. Dat is de meest logische verklaring ook.”