VTM

Karen Damen heeft duidelijke boodschap voor haar man Anthony: “Dat moet je van mij niet verwachten”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat een spannende week worden voor Karen Damen. Aan het einde van de week staat haar optreden in de Lotto Arena gepland.

Karen kreeg de jongste weken veel kritiek te slikken, maar de liefde van haar man Anthony en haar 8-jarig zoontje Sky doen haar deugd. Karen heeft trouwens een duidelijke boodschap voor haar man. “Een tweede kindje komt er niet”, zegt ze in Dag Allemaal. “Ik heb daar lang over nagedacht. Sky is acht. Als ik nu nog een tweede op de wereld zet, hebben die niets aan elkaar. Daarbij, ik zou het niet aankunnen!”

Alle liefde zal dus naar Sky alleen blijven gaan. “Ze zeggen altijd: twee is dubbel zoveel liefde, maar ook dubbel zoveel zorgen. En ik voel me al zo bezorgd om Sky... Ik ben zo bang dat hem iets overkomt. Wat als hij zich pijn doet, of gepest wordt op school? Ik kan daar zelfs fysiek ongemakkelijk van worden.”

“Hij heeft alles wat zijn hartje begeert, maar hij beseft verdomd goed dat dat niet vanzelfsprekend is. Sky is het liefste kind ter wereld, met een enorm rechtvaardigheidsgevoel. Soms verwen ik hem te veel, da's waar. Maar dat komt door mijn jeugd. Ik kom uit een doorsneegezin dat er zeker niet warmpjes bij zat. Ik droeg de kleren van mijn zus af, en voor dure gadgets was er geen geld."

"Met Kerstmis kregen we nieuwe kleren, dan reden we met de tram naar de C&A en gingen we een hamburger eten in de Quick. Dat was voor ons de belevenis van het jaar. Dus denk ik: `Moet ik mijn kind al die leuke dingen ontzeggen omdat ik ze zelf niet heb gehad?' Misschien is het ook een beetje om mjn schuldgevoel te temperen omdat ik er dikwijls niet ben. Een beetje verkeerd misschien, maar welke moeder doet dat niet?”