VTM

Marjolein uit ‘Blind Getrouwd’ maakt geen geruststellende analyse over haar huwelijk met Mike: “Een fundamenteel verschil”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het huwelijk van Marjolein en Mike leek er één uit de duizend te gaan worden. Vanaf het eerste moment was er een klik tussen beiden.

Maar al snel werd duidelijk dat het niet allemaal zo mooi was als het leek. Die vaststelling doet ook Marjolein in Dag Allemaal. “We zijn wie we zijn. We konden alleen doen wat ons gevoel ons ingaf. Dan kom je nooit bedrogen uit, denk ik. 't Zal wel lopen zoals het moet lopen”, zegt Marjolein.

“Ik vind het heel boeiend en mooi om te zien hoe de anderen er veel rustiger aan begonnen zijn, en nu stilaan naar elkaar toegroeien. Wij hebben ons vanaf dag één voor de volle honderd procent gesmeten. En werden dan een beetje verrast door de realiteit. We staan op veel vlakken anders in het leven. Mike is een planner, iemand die constant vooruitkijkt. En ik ben, zoals Mike het noemt, nogal een `go with the flow'-type. Da's toch echt wel een fundamenteel verschil.”

Eén van de obstakels voor Marjolein is dat ze geen diepgaand gesprek met Mike kan hebben. Hij vraagt enkel de meest noodzakelijke dingen. De twee hebben nu een oefening meegekregen van hun relatiecoach. Benieuwd of dat gaat helpen.