VTM

Karen Damen heeft geweldig nieuws gekregen dat haar heel veel deugd doet

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het zijn geen makkelijke tijden voor Karen Damen. Ze staat veel in de belangstelling waardoor ze ook heel wat kritiek te slikken krijgt.

Deze week nog reageerde Karen op al die kritiek. “Ze zeggen dat ik vals zing, maar dat pik niet”, luidde het toen. “Ik ben uiteraard geen Natalia of Adele, en dat wil ik ook niet zijn. Iemand schreef: `Stop met zingen, want je kunt het gewoon niet.' Dan heb ik zin om terug te sturen: `Stop met schrijven, want je kunt het gewoon niet'. Maar ik mag dat dan niet van den Antony (haar echtgenoot, nvdr). Jongens, soms kriebelt het echt!”

De frustraties lopen hoog op bij Karen. Al heeft ze deze week ook wel heel goed nieuws gekregen. Het is nieuws dat haar ongetwijfeld veel deugd gaat doen en in schril contrast staat met de kritiek die ze over zich heen krijgt.

Het album van Karen ‘Een Ander Spoor’ staat opnieuw op nummer één in de albumlijst van Ultratop. Voor Karen het bewijs dat haar muziek echt wel gesmaakt wordt door een groot publiek. Het moet ook gezegd worden dat dit een sterke prestatie van haar is, want ze slaagt er zelfs in om schlagerkoning Frans Bauer achter zich te laten.

De komende week gaat trouwens ook nog heel spannend worden voor Karen. Dan vindt haar aangekondigd en veelbesproken optreden in de Lotto Arena plaats.