Groot geheim uitgelekt: “Deze belangrijke ontdekking over de planeet Mars gaat grote gevolgen hebben"

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Barry DiGregorio is wetenschappelijk onderzoeker aan de Buckingham University. Hij heeft een groot geheim van de NASA ontdekt.

De onderzoeker beweert dat er op de planeet Mars sporen zijn gevonden van levende wezens. Het zou gaan om zachtaardige wezens. Volgens DiGregoria zal dit veel veranderen voor de mens op aarde. NASA heeft hier weet van, maar wil dit nieuws niet aan het grote publiek bekendmaken. Volgens DiGregorio doet de NASA dit omdat het in 2030 een bemande ruimtevlucht naar Mars wil plannen. Astronauten zouden dan de planeet verder moeten onderzoeken.

DiGregorio is erelid van de Buckingham University en gespecialiseerd in bodemonderzoek. Hij zegt dat er op Mars sporen gevonden zijn van fossielen. Die sporen stemmen overéén met sporen van fossielen die hij ook op de aarde gevonden heeft. Het zou het bewijs moeten zijn dat er dieren leven op Mars.

In ieder geval zal er nog veel onderzoek gebeuren naar of er nu leven is op Mars of niet. Zo zal er binnenkort ook onderzoek gebeuren of er drinkbaar water is de op de planeet. De NASA is echter niet onder de indruk van het hele gebeuren. Volgens hen gaat het niet over fossielen van dieren maar wel over eenvoudige rotskristallen.

Ook Europa wil trouwens onderzoek voeren op de planeet Mars. In 2021 zou er opnieuw een testvlucht zijn naar Mars. In 2016 deed Europa ook al eens testvlucht, maar die stortte uiteindelijk neer.

Tags nasa mars