VTM

Wordt dit binnenkort een nieuw koppel in Familie (niet Lars en Marie)?

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De fans van Familie zijn gisteren ongetwijfeld geschrokken. Uit het niets begonnen Lars (rol gespeeld door Kürt Rogiers) en Marie (rol gespeeld door Lien Van De Kelder) te kussen.

Het lijkt erop dat er een nieuw koppeltje is geboren in Familie. Dat neemt niet weg dat het voor gemengde reacties zorgt. De fans willen Lars liever met Véronique zien.

Al gaan de makers binnenkort mogelijk de fans wel een groot plezier doen. Zo is er opnieuw een koppel op komst in de VTM-soap. Louise (rol gespeeld door Sarah-Lynn Clerckx) zou wel eens getroffen kunnen worden door de pijlen van Cupdio.

Louise zag hoe Wout frontaal tegen een muur knalde. Die laatste probeerde haar te imponeren voor een weddenschap van ‘Cash or Crash’. Voor Wout is het helaas het laatste geworden. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht.

Louise wijkt geen moment van Wout zijn ziektebed. Het ziet er dus naar uit dat Wout zijn crash toch niet voor niets geweest zal zijn. En ook de fans gaan blij zijn want zij vinden dat Louise bij niemand anders past dan bij ‘haar’ Wout.