Pure horror! Meisje van 4 jaar wordt in auto gezet naast de lichamen van haar dode ouders en dan moet het ergste nog komen

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Er zijn zo dingen in het leven die je liever nooit wil meemaken. Een familie uit Oekraïne overkwam iets dergelijks.

Konstantin (35) en Inna Larkov (32) hadden op het internet een mooie, nieuwe wagen gevonden. Ze besloten ook om hem te kopen. De verkopers nodigden hen uit om de auto bij hen te komen halen.

Dat deed het koppel ook ondanks dat ze daar twee uur voor moesten rijden. Omdat het een lange rit was, besloten ze ook hun 4-jarig dochtertje mee te nemen.

Maar eens op de plek aangekomen, ging het totaal fout. Ze werden tegengehouden door twee mannen. Die beweerden dat de auto van hun was. Meteen daarna schoten ze Konstantin en Inna dood voor de ogen van hun dochtertje. Ze namen het geld af van het koppel en duwden hun dochtertje bij in de auto naast de dode lichamen van de ouders. Daarna werd de auto in het meer geduwd.

Uit onderzoek is gebleken dat het meisje levend in de auto werd geduwd en dus ook levend verdronken is. De politie heeft wel al een verdachte aangehouden. Het zou gaan om een gevangeniscipier die ook in staat van beschuldiging is gesteld voor de moord op de familie.

De zaak kwam aan het licht toen de buren van het koppel zich zorgen begonnen maken omdat ze hen al dagen niet meer gezien hadden en ze namen ook hun telefoon niet op. De politie startte een onderzoek met het gekende gevolg.