VTM

Valerie De Booser goed geschrokken van haar zoon Nono: “Dat was niet normaal”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Nono Wauters is één van de dansers in de Ketnet Musical Team U.P. Voor de première ging heel de familie kijken.

Moeder Valerie De Booser was zeer trots op haar zoon. “Ik ben heel trots op mijn zoon”, zegt ze aan Showbizz-TV. “Ik ben een paar centimeter gegroeid.”

En volgens Valerie komt dat er niet toevallig. “Nono heeft er heel hard voor gewerkt, net als de rest van de cast trouwens. Ze hebben het allemaal schitterend gedaan. Wat Nono gedaan heeft is niet normaal. Hij heeft eigenlijk nog nooit dansles gehad. Ik had wel zoiets van ‘wow’ zit dat er in.”

“Of het in de familie zit? Ja, misschien wel”, gaat Valerie verder. “Koen en ik waren allebei wel dansers toen we uitgingen. Toen ik jong was, wilde ik heel graag danseres worden, maar ik mocht niet van mijn ouders. Ze konden mij niet brengen en ze wilden niet dat ik in het donker naar huis kwam.”

“Het is nu aan mijn kinderen. Wie er volgend jaar van de familie gaat deelnemen? Ik heb nog wel een metekindje dat in aanmerking kan komen. Ze kan heel goed dansen, maar op dit moment is ze nog wat jong. En misschien kan ik wel deelnemen, als directrice of zo”, lacht Valerie nog.