VTM

Lindsay heeft een vervelend probleem voor komend weekend: “Het gaat over baby Lisa-Marie”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lindsay geniet met volle teugen van haar moederschap. De schlagerzangeres staat overigens voor een weekend dat ze ingaat met gemengde gevoelens.

Lindsay kreeg de voorbije week al heel wat bekend volk over de vloer. “De voorbije dagen zijn heel wat collega-artiesten, waaronder Laura Lynn, Sasha & Davy en Luc Steeno, op babybezoek geweest. Ze waren allemaal razend benieuwd naar mijn kleine schattige spruit. Herbert Verhaeghe, mijn co-presentator bij Ment Tv, had zelfs al een fietsje bij voor haar, al kan ze daar nu natuurlijk nog niet op rijden”, vertelt de zangeres in TV-Story.

“Het heeft me echt wel deugd gedaan om even bij te babbelen met de collega's en ik vond het zo tof om te voelen dat ze allemaal ontzettend met ons meeleven. Dat had ik nooit verwacht. En ja, het kriebelt wel weer om op een podium te staan.”

Maar net daar wringt het schoentje. “Deze zaterdag treed ik op als gast van Jan Smit tijdens zijn jubileumconcert in het Sportpaleis. Al zal ik daar wel met een dubbel gevoel staan, want ik weet nu al dat ik Lisa-Marie ga missen. Maar het loslaten is dus begonnen.”

Het is vandaag ook internationale vrouwendag. Ook daar wil Lindsay nog iets over kwijt. “Zelf ben ik geen fan van zo'n opgelegde themadag. Vrouwen verdienen alle dagen respect. Toch gaat mijn bewondering dit jaar vooral uit naar vrouwen die het moederschap combineren met een carrière. Vroeger stond ik daar nooit bij stil, maar die combinatie is absoluut niet vanzelfsprekend.”