VTM

Karen Damen heeft opnieuw groot nieuws te melden (en het heeft niets te maken met haar optreden of nieuwe plaat)

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen kreeg de voorbije weken heel wat kritiek te slikken. En vandaag is het opnieuw een heel speciale dag voor de zangeres.

Vanaf vandaag is Karen haar collectie te koop in kledingwinkel JBC. “Voor de opener van mijn concert draag ik trouwens een kleedje dat JBC speciaal voor mij - en naar mijn wensen - gemaakt heeft. Eentje met studs en veel glitter. En een iets minder glamoureuze versie zit in mijn volgende collectie”, reageert Karen in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben echt keitrots. Ik ben totáál geen stijlicoon en een eigen kledingcollectie stond niet bovenaan mijn bucketlist. Hoe JBC bij mij terecht is gekomen? Bij hun klanten hadden ze een rondvraag gedaan over wie een voorbeeldvrouw was. Ik stond mooi bovenaan. (glundert) Ik was heel vereerd en heb niet getwijfeld."

Maar een modeontwerpster voelt Karen zich niet. “Ik doe gewoon aan waar ik mij goed en comfortabel in voel. En laat het net dát zijn wat de fashionista's tegenspreken: je moet afzien om mooi te zijn. Awel, ik ga het tegendeel proberen te bewijzen met mijn collectie. Mijn favoriet is de jeansbroek met scheurkes in. Die kost slechts 49,99 euro en zit fan-tas-tisch. Ik heb in mijn eigen kleerkast jeansbroeken hangen die véél meer kosten en bijlange niet zo goed zitten en afslanken als deze.”

“Ik heb mijn stukken nog voor de release al gedragen, om ze te testen. Zo droeg ik eens die broek met print en de bijhorende blouse en iemand vroeg 'Amai, waar heb je dat gehaald?' En ik kon mijn eigen labeltje tonen. Dat was de max. Ik heb ook echt wel veel tijd in deze collectie gestoken.”