VTM

Regi heeft het niet makkelijk met zijn twee jonge dochters: “Dan gaat het niet meer bij mij”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De voorbije weken zat Regi met zijn gezin in Zuid-Afrika. Sinds kort is de populairste dj van Vlaanderen weer in het land.

Regi heeft zijn hart verloren aan Zuid-Afrika. Hij is er zes weken met zijn gezin naartoe getrokken om er te gaan overwinteren. Intussen heeft hij de draad van het gewone leven weer opgenomen. En dat is voor Regi niet altijd even simpel met twee jonge dochters in huis. “Ik leun volledig op mijn vrouw Elke Vanelderen”, geeft hij toe in Dag Allemaal.

“Ik ben dol op mijn twee dochters Ellie-Martha en Renée, maar als ik er een paar uur alleen voor sta, stijgt het stressniveau toch serieus. Renée is nog maar een baby, en pampers verversen is niet meteen mijn specialiteit. Nu, ik ben wel blij dat Elke zo aandrong op een tweede kind.”

Regi steunt ook zijn ex Karen Damen. Die is in het oog van de storm terecht gekomen en krijgt veel kritiek te slikken. Zo beweren sommigen dat ze vals zingt. “Karen zingt zeker niet vals. Ze heeft inderdaad geen bereik van zeven octaven, maar er zijn veel bekende solozangeressen die dat óók niet hebben. Ik ben heel kritisch op stemmen, en bij het nummer dat ik voor Karens album heb geschreven, heb ik heel erg op de vocale productie gelet.”