VTM

Verdwijnt Roel Vanderstukken binnenkort definitief uit Familie?

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Roel Vanderstukken keert vandaag terug in Familie. Drie maanden lang stond de acteur na een hartinfarct aan de kant.

De oude is hij Roel nog lang niet, maar wel goed genoeg om al op de set te staan. Gedurende zijn revalidatie werd Roel vervangen door Govert Deploige. “Het was voor mij pijnlijk om zien”, zegt Roel in Dag Allemaal. “Let wel, dat heeft niets met Govert te maken want ik vind dat hij mij uitstekend vervangen heeft.”

“Alleen... Ik had al die scenario's ook al eens doorgenomen. Samen met Jits urenlang gepraat over hoe we die ontluikende verliefdheid zouden aanpakken. En dan zag ik hoe Govert die scènes mocht spelen, waar ik zelf zoveel zin in had.”

“Ik heb gevloekt en gehuild omdat ik aan m'n zetel gekluisterd zat. In november ging het al wat beter en in december begon ik het wel plezant te vinden om thuis te zijn. Op dat moment heb ik mij de vraag gesteld of ik hier nog mee wil doorgaan? Acteren zeker, maar tegen dit tempo? Maar voorlopig blijf ik bij Familie.”

“Ik heb jonge kinderen, dus de zekerheid is welkom. En ik vind het geweldig om hier te zijn. Maar ik heb er ernstig over nagedacht, ja.