Speelt Stallone Limbombe volgend seizoen bij Belgische topclub?

door: Redactie
Anthony Limbombe is bij Club Brugge bezig aan een indrukwekkend seizoen. Broer Stallone kende bij Royal Antwerp FC tot dusver een seizoen met ups en downs. Al kwam de explosieve winger de voorbije tijd weer boven water. Meer zelfs: Stallone werd een belangrijke speler in het geheel van trainer Laszlo Bölöni.

Tegenwoordig is Stallone Limbombe een vaste waarde bij Antwerp, maar in oktober werd hij zelfs nog even naar de B-kern gestuurd door Bölöni. "Zijn broer is toen een grote steun geweest. Dat is hij altijd”, zegt vader Julien in Het Nieuwsblad. Anthony praatte in op zijn oudere broer en Stallone kon de knop snel omdraaien. Hij bewees zich bij de beloften en keerde snel terug bij het eerste elftal.

Volgens Limbombe senior was er overigens nooit een probleem tussen Stallone en zijn trainer. “Stallone is altijd geconcentreerd geweest, hoor”, verzekert Julien. “En met Laszlo Bölöni is er ook geen probleem. Integendeel, hij is een heel goede coach, die het heel goed doet met een promovendus. Dat Stallone daar deel van kan uitmaken, is mooi.”

Contractverlenging of transfer?

Nu is het maar de vraag waar Stallone volgend seizoen zal spelen. De 26-jarige flankspeler beschikt bij Antwerp over een aflopend contract en tekende vooralsnog niet bij. Behoort een transfer naar een grotere Belgische club tot de mogelijkheden? Het zal de clubs uit de G5 alvast niet ontgaan zijn dat een goede Stallone erg op de Limbombe van Club Brugge lijkt en een absolute meerwaarde kan zijn.

"Hij moet zelf beslissen wat hij wil, daar moei ik mij niet mee”, zegt papa Julien. “Maar Stallone heeft wel nog potentieel. Ik denk dat hij zeker nog een ­hoger niveau kan halen." Het is nu al uitkijken naar de toekomstplannen van Stallone...