VTM

Karen Damen is razend: “Dit pik ik niet, wie denken ze wel niet dat ze zijn? Domme mensen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Sinds Karen Damen de Lotto Arena wil vullen en er een televisieprogramma is over haar nieuwe plaat, krijgt het ex-K3’tje bijzonder veel kritiek. Zoveel kritiek zelfs, dat Karen het stilaan kotsbeu aan het worden is.

“Het kwetst om al die kritiek te lezen', zegt Karen in Dag Allemaal. “Als zoiets bij een beginnende artieste zou gebeuren... Dat kwam niet goed! Maar ondanks alles wat ze zeggen, verkoopt mn plaat wél goed. Ik ben niet rancuneus, maar nu lach ik toch in mijn vuistje.”

De fans konden zelfs naar Karen bellen om hun mening te geven over de nieuwe plaat. “Zo heb ik rechtstreeks contact hebben met de fans, da's erg leuk om te doen!”, gaat Karen verder. “Op Facebook las ik wel zure reacties: 'Binnenkort begint ze te zagen dat ze stalkers heeft. Hoe dom kan je zijn om je telefoonnummer op het internet te zetten?' Ja hallo, als jij denkt dat ik zo dom ben om mijn échte gsm-nummer online te gooien, wie is dan de domste?”

Karen met haar man Anthony

Maar wat Karen het meest kwetst is dat mensen zeggen dat ze vals zingt. “Mijn klankkleur is een beetje hees, een beetje anders. Maar niet toonvast? Dat pik ik niet! Ik ben uiteraard geen Natalia of Adele, en dat wil ik ook niet zijn. Iemand schreef: `Stop met zingen, want je kunt het gewoon niet.' Dan heb ik zin om terug te sturen: `Stop met schrijven, want je kunt het gewoon niet'. Maar ik mag dat dan niet van den Antony (haar echtgenoot, nvdr). Jongens, soms kriebelt het echt!”

“Waarom keren veel mensen zich ineens tegen mij? Ik denk dat sommigen het hautain vonden dat ik de Lotto Arena al boekte nog voor er één nummer was. Terwijl dat gewoon getuigde van een gezonde dosis lef en zelfvertrouwen.”