VTM

Guido uit Familie geeft eindelijk antwoord op de vraag die alle fans willen weten: “Of ik en Emma ook in het echt een koppel zijn?”

door: PMN
Het zijn woelige tijden voor Guido (rol gespeeld door Vincent Banic) en Emma (rol gespeeld door Bab Buelens). Guido moet een boete van 30.000 euro maar dat geld heeft hij niet.

Het is de kijkers al meermaals opgevallen dat de twee het wel heel goed met elkaar kunnen vinden. De fans denken zelfs dat ze ook in het echt een koppel zijn. “Lieve opmerkingen! Wij doen ons best om dat jonge, enthousiaste stelletje zo realistisch mogelijk te spelen”, reageert Vincent in Dag Allemaal.

“Maar ik moet die fans teleurstellen. Er ís niet meer. Of toch wel: Bab en ik zijn zeer goede vrienden. Logisch, we spelen heel intens samen. Dat goed gevoel zorgt blijkbaar voor meer naturel bj onze gezamenlijke scènes. Op sociale media volg ik de reacties niet op de voet, maar in mijn restaurant word ik regelmatig over `Familie' aangesproken. Tegenwoordig hoor ik vooral het grapje: `Ben je aan het werk om je boete te kunnen betalen?' `t Zijn dus vooral relativerende commentaren.”

Een jaar geleden liep de relatie van Vincent stuk. Hij en zijn toenmalige vriendin waren vijf jaar samen. “Ik ben nog steeds single. Maar da's niet erg. Zeker na zo'n lange relatie stoort het me niet om nog even als vrijgezel door het leven te gaan. Je vindt je vrijgezellenstatus niet vervelend? Nee, ik heb niet het gevoel dat ik op dit moment iets mis in mn leven en ben zelfs blij dat ik me nu helemaal kan focussen op mn jobs. Er schiet geen tijd meer over om te daten, ik ben constant aan het werk.”