Temptation Island Mezdi komt wel met héél zwakke excuses af

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Screenshot
De Rotterdammer Mezdi (21) neemt dit jaar deel aan 'Temptation Island' met zijn vriendin Daniëlle. Gisteren zat hij na de aflevering bij Goedele Liekens in 'Goedele on Top'. En ook daar deed hij nog enkele opvallende uitspraken.

Mezdi kreeg gisteren tijdens het kampvuur een gebroken en verdrietige Daniëlle te zien. "Nou, geen idee welke beelden zij te zien heeft gekregen", klonk het toen vanuit kamp Mezdi. Hij vond dat hij zeker geen stap verkeerd gezet had. Terwijl hij wel een verleidster in zijn oor liet bijten, haar vastnam onder zijn handdoek terwijl ze enkel een bikini aan had en hij duidelijk flirt met de verleidsters.

Verantwoordelijkheden

Ook bij Goedele deed hij uitspraken om zijn verantwoordelijkheden niet op te nemen. Zo zagen we de eerste aflevering dat hij de verleidsters niet echt vriendelijk verwelkomde. "Het is duidelijk waarop de meiden zijn geselecteerd. Niet op hun karakter of intelligentie", aldus Mezdi toen. 

"Dat was mijn tweelingbroer, dat was ik niet", zegt Mezdi tegen Goedele om zijn verantwoordelijkheid van zich af te schuiven. Maar Goedele dringt aan op meer uitleg. "Weet je wel wat ik opvallend vond? Op een gegeven moment wordt gevraagd aan de dames kun je vijf stappen naar voor doen, voor een shot. De ene dame doet er drie naar voor, de andere doet twee naar achter, de andere doet twee naar voor, de andere vier,... Ik had echt zoiets van komaan. 1 - 2 - 3 - 4 -5. VIJF!"

Belediging

Waarop Goedele de meisjes verdedigt met: "Het is Temptation Island... Daar ga je niet naartoe voor een filosofielezing." "Dat had ik wel verwacht", antwoordt Mezdi. Goedele geeft aan dat ze het toch best gemeen vond, waarop Mezdi het met haar eens is en zegt: "ja, gigantisch". Maar nadien zegt hij net dat hij niet inziet waar hij hen beledigd zou kunnen hebben. "Die meisjes worden geselecteerd op oren en poten", gaat Goedele verder, waarop Mezdi haar onderbreekt: "Exact wat ik zeg. Waar zit dan de belediging? Had ik gelijk of niet?"

"Je weet niet of ze wel of niet intelligent zijn, hé", aldus Goedele. "Dat heb ik ook niet gezegd", verdedigt Mezdi zich. "Ik heb gezegd: 'ze zijn niet geselecteerd op basis van hun intelligentie. Ik heb niemand afgekraakt. Dat is ook het geval, dus ik ben gewoon eerlijk geweest."

Topless

Ook ontkent hij dat hij te ver is gegaan met de vrijgezelle dames. "Zwanetta was niet topless in de zee", zei hij. "Ze droeg een nauw aansluitend topje, waardoor het leek dat ze niets aan had." 

Ook dat Laetitia in zijn oor beet, heeft hij een verklaring voor. "Op een bepaald moment zei ik: 'dat zit wel lekker'. Dat was niet op die beet, maar op de micro. Ze vroeg of ze mijn micro moest uitdoen, zodat ze ons niet konden horen. En dus zei ik: 'nee, dat zit wel lekker'." Goedele heeft er alvast duidelijk haar twijfels bij.