VTM

Aljosja uit ‘Blind Getrouwd’ haalt uit naar de makers van het programma: “Dat is hun schuld, niet de onze”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De fans van ‘Blind Getrouwd’ zijn geen fan van Lieve, die trouwde met Aljosja. Maar volgens haar kersverse echtgenoot is dit niet de schuld van zijn vrouw.

“Sommige kijkers stelden dat het nogal ongemakkelijk verliep tussen ons. Ze noemden het zelfs gênant. Maar dat was het niet”, verduidelijkt Aljosja in TV-Familie. “Oké, de eerste twee dagen verliepen misschien niet zo makkelijk. Maar eens we op huwelijksreis goed hadden kunnen praten, ging het vrij vlot tussen ons.”

Aljosja geeft wel toe dat het geen liefde is op het eerste gezicht. “Er was meteen een klik, maar eerder op vriendschappelijk dan op romantisch vlak. Vandaar die reacties op de sociale media. Maar wat ik straf vind, is dat ze Lieve een ijskoningin noemen. Lieve is helemaal niet zo afstandelijk als mensen denken. Zij is véél meer dan ik een gevoelsmens. En ze heeft een geweldig gevoel voor humor!”

Het koppel maakt ook veel grapjes. “Maar die grapjes komen niet altijd goed over op tv”, beseft Aljosja. Volgens hem is dit hun schuld niet. “Die grappen worden niet altijd goed geduid. Ik heb er in elk geval hard om gelachen. En nee, we grappen niet de hele tijd om de zogenaamd ongemakkelijke sfeer te verdoezelen.”

Alosja en Lieve zaten ook niet meteen op hetzelfde spoor. “Terwijl ik vond dat we gewoon verder moesten doen en dat de gevoelens wel zouden volgen, hoopte Lieve vanaf het begin iets te voelen. En dat maakte het voor haar wat lastiger. Het contrast met Mike en Marjolein was die eerste dagen wel erg groot, hé. Mja, ze hebben die twee uitersten in de eerste aflevering bewust naast elkaar gezet, waardoor veel kijkers gíngen vergelijken”, besluit Aljosja.