Peter Van de Veire wil voor eens en voor altijd duidelijk zijn over dit tegen zijn fans

bron: Nieuwsblad, Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Peter Van de Veire (45) is presentator bij MNM. Naast presentator is hij ook dj en zanger. Er wordt echter vaak gezegd dat hij homo zou zijn, maar daar klopt niets van. En dat wil Peter nu voor eens en voor altijd duidelijk maken.

"Ze komen nooit aan mij vragen of ik een homo ben, maar ik lees het wel overal. Of de vraag wordt onrechtstreeks via collega’s gesteld", aldus Peter. Wat niet iedereen weet, is dat Peter zelfs al drie volwassen dochters heeft.

Op Radio 1 vertelde hij waarom hij denkt dat veel mensen denken dat hij homo is. "Ik wijt het aan mijn basishygiëne, al kan ik mij natuurlijk vergissen. Ik denk dat ik iets hygiënischer ben dan de gemiddelde vent."

Ook becommentarieert hij al lange tijd het Eurovisiesongfestival, wat nog steeds gelinkt wordt aan de gay-community. "Terwijl hetero's daar ook mee bezig mogen zijn." Peter wil duidelijk laten weten dus dat hij hetero is, maar er zich aan storen dat mensen denken dat hij homo is, dat doet hij niet. "Maar hoe meer mensen denken dat ik homo ben, hoe meer ik denk: dan is het maar zo