Aljosja heeft een zeer duidelijke, niet mis te verstane boodschap voor de kijkers van 'Blind Getrouwd'

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Aljosja heeft een opvallende boodschap voor de kijkers van 'Blind Getrouwd'. Of vooral voor de kijkers die in het begin veel medelijden hadden met hem, gezien zijn vrouw Lieve al meteen liet merken dat ze niet super onder de indruk was.

En dat schepte bij veel kijkers meteen een verkeerd beeld. Het deed hen meteen denken aan Tine en Ben, één van de koppels van vorig jaar. Tussen hen klikte het toen ook allesbehalve, terwijl Ben superveel moeite deed voor Tine. 

Verliefd

Maar die vergelijking gaat niet op volgens Lieve. "Ik ben een totaal ander persoon. Daarbij duurt het bij mij gewoon lang voor ik verliefd wordt. Ik moet eerst iemand echt goed kennen." Maar zelf zegt dus zeker niet dat het tussen haar en Aljosja niets kan worden. Zeker wanneer er gevoelens in het spel komen, zou Lieve zeker de eerste stap durven zetten, vertelt ze. 

Intussen zien we dat het koppel naar elkaar toegroeit. Maar in het begin kreeg dus vooral Lieve veel kritiek, maar ook volgens Aljosja was dat onnodig. "Die eerste twee dagen waren voor ons allebei erg verwarrend", aldus Aljosja. "Op geen enkel moment hadden we het moeilijk met elkaar, eerder met de situatie. Je hoeft dus echt geen medelijden te hebben met mij."

Fout beeld

Ook zijn de beelden volgens hem zo gemonteerd, dat ze niet de juiste situatie weergeven. "Lieve heeft vanaf het begin vol inzet meegewerkt aan ons verhaal. Maar 't zag er inderdaad soms anders uit op tv. M'n vrienden die er die avond bij waren bijvoorbeeld, herkenden de sfeer op ons trouwfeest niet in de uitzending. `Jullie hebben de hele avond samen gepraat en gelachen', zeggen ze. Maar dat zag je dus niet." 

Op huwelijksreis besloot het koppel alvast dat als ze hun relatie een kans willen geven, ze er hard voor zullen moeten werken. "Toen hebben we alles op tafel gelegd, zonder camera's. Zo kwam naar boven dat we allebei niet het idee hadden dat we zonder moeite de rest van ons leven met elkaar zouden doorbrengen." 

"Maar dat we keihard zouden werken om het een eerlijke kans te geven. En soms zorgde onze ietwat aparte humor voor misverstanden. Sommige mopjes werden buiten hun context getoond, zo lijkt het alsof er tussen ons een heel ongemakkelijke sfeer hing. Maar dat was niet zo."