VTM

Makers van Familie lanceren fantastisch idee maar moeten meteen alle fans teleurstellen

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
De fans van Familie gaan teleurgesteld zijn. Alles heeft te maken met een bericht dat de makers van Familie deelden op hun Facebookpagina.

Op de pagina hadden de makers een foto gepost van een kalender met de personages van de soap op. “Mocht deze echt bestaan, zouden jullie hem dan kopen?”, stond er boven te lezen. Het bericht lokte zeer veel reacties uit.

Veel fans hadden het blijkbaar niet goed begrepen. Ze dachten dat de kalender echt te koop is. De Facebookpagina van Familie werd dan ook overstelpt met vragen over de kalender. De kijkers willen graag zo’n kalender in hun bezit hebben.

En net daar wringt natuurlijk het schoentje. De kalender is immers niet te koop. “Het was gewoon een foto die we de kijkers niet wilden onthouden”, luidt het bij de makers. “Daarom deelden we die foto op onze Facebookpagina. Maar voor alle duidelijkheid, de kalender is momenteel niet te koop.”

Maar wat niet is kan misschien nog komen. Het is wel heel opvallend dat men de vraag stelt. Het zou er op kunnen wijzen dat wanneer er voldoende reactie komt, de kalender toch nog te koop aangeboden zal worden.

Dat lijkt overigens niet echt een probleem te zijn. De fans reageerden massaal door te vragen waar ze de kalender kunnen kopen. “Ik zou die heel graag op mijn bureau hebben”, stuurde er nog iemand. De fans gaan nog wat geduld moeten uitoefenen.

Tags familie vtm