VTM

Verleidster Yana heeft bijna een meisje gedood op ‘Temptation Island: “Ze is meteen moeten vertrekken”

bron: TV-Familie
door: PMN
Yana Daems (23), de rondborstige nagelstyliste uit Oostende, kondigde afgelopen week aan dat ze Temptation Island vroegtijdig heeft verlaten. Maar er blijkt wel meer aan de hand te zijn.

Yana verliet het eiland. “Ik verveelde me', zegt zij. “Ik vroeg me af wat ik daar in godsnaam deed en ben dan maar naar huis gegaan.” Maar het heeft er alle schijn van dat Yana niet de waarheid spreekt.

“Yana is niet zelf vertrokken, ze móest het afbollen omdat ze de sfeer verziekte”, zegt een goed ingelichte bron aan TV-Familie.  “Ze was in de clinch gegaan met een andere verleidster en eiste dat dat meisje enkel met háár omging en niet met de andere verleidsters. Die waren zogezegd vals en jaloers. Toen is de boel ontploft. Door Yana's gestook werd het moeilijk om op een aangename manier tv te maken. Het productieteam heeft daarop de verleidsters aangesproken, waarna is beslist dat Yana moest opkrassen.”

"Toen was het duidelijk, Yana moest weg"

Een soortgelijk verhaal valt er te horen bij een medewerker van ‘Temptation Island’. “Yana had op een avond te veel gedronken, raakte in een hevige discussie verwikkeld met een verleidster en hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk. Toen was het duidelijk dat er ingegrepen moest worden. Dat was de druppel, Yana moest weg.”

TV-Familie contacteerde nog andere bronnen en die bevestigen allemaal dit verhaal. Maar er zijn er ook die twijfelen. “Als er zo’n spectaculaire scène is, gaan ze dat dan niet uitzenden? Het doet vermoeden dat men dit verhaal niet kan bewijzen met beelden, wat ook wel vreemd is.”