VTM

Lieve gooit ferme bom onder haar huwelijk met Aljosja na felle uitspraken over hem

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het huwelijk van de West-Vlaamse Lieve (28) en Oost-Vlaming Aljosja (29) leek een maat voor niets te worden. Op huwelijksreis brak dan toch het ijs.

Lieve en Aljosja groeien meer naar elkaar toe, maar de vraag is of hun huwelijk stand zal houden? Het ziet er op dit moment in ieder geval niet goed uit. De uitspraken van Lieve in TV-Familie laten dan ook niet veel aan de verbeelding over.

Het mag duidelijk zijn dat Lieve geen gevoelens heeft voor haar man Aljosja. “Sommige mensen maken de vergelijking met Tine en Ben uit het vorige seizoen, terwijl ik toch een compleet andere persoon ben. Nee, ik vind het niet meer dan logisch dat je eerst wat moet aftasten. En verliefdheid, dát krijg je niet op bestelling natuurlijk. Voilà. 't Is eigenlijk absurd dat mensen het vreemd vinden dat Aljosja en ik na enkele dagen nog niet smoorverliefd waren”, reageert Lieve.

“Ik wil me zeker niet verstoppen achter m'n grapjes. Maar ik word doorgaans niet zo snel verliefd. Ik moet die persoon eerst beter leren kennen en dat kan een tijdje duren. Natuurlijk hoop je op een coup de foudre... Maar ik wist dat dit mij niet zou overkomen. Omdat ik sowieso nog niet vaak verliefd bent geweest? Inderdaad, ik weet dus ook nog niet of ik gevoelens zal krijgen voor Aljosja. Gewoon omdat mijn gevoelens en mijn rationele denken nog één wirwar zijn. Maar ik had wel snel door waarom we gematcht zijn, op welke manieren we bij elkaar passen.”

“Fysieke aantrekkingskracht gaat hand in hand met die verliefdheid, dus het fysieke moet groeien. Maar zodra het gevoel goed zit, ben ik doorgaans degene die de stap durft te zetten. Het is niet dat ik dan gêne voel of preuts ben. Dus het is zeker niet zo dat het fysiek niet goed kan komen tussen ons. “