VTM

Marie Verhulst neemt pijnlijke beslissing door toedoen van haar vader Gert

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Marie Verhulst heeft onlangs een pijnlijke beslissing genomen. De dochter van Gert deed dat ook een beetje onder druk van haar vader.

Marie is één van de kandidaten voor het nieuwe VTM-programma Boxing Stars. Ze neemt het in de ring op tegen Natalia. Marie twijfelde lang voor ze toezegde om deel te nemen, zo meldt Showbizzsite.

Het was haar vader Gert die haar uiteindelijk streep trok. Hij vond dat ze absoluut moest deelnemen: “Komaan Marie, ge kunt dat”, moedigde hij haar aan.

Vorig jaar was er ook al een editie van Boxing Stars. Toen nam Marie haar broer Viktor deel. Ze zat toen zelf in het publiek en had het er toen erg moeilijk mee dat haar broer rake klappen kreeg van sportjournalist Maarten Breckx.

Marie besloot dan maar dat niets zo erg is al iemand die je graag ziet in elkaar wordt geslagen, zonder dat je iets kan doen. Dat zal nu wel anders zijn. Al heeft Marie met Natalia wel een heel taaie tegenstandster gekregen.

De moeder van Marie is een stuk minder te spreken over de beslissing van haar dochter. Zij kan het niet aanzien hoe haar dochter klappen krijgt in de ring. Het is dan ook niet duidelijk of zij aanwezig zal zijn tijdens het kamp.