VTM

"Zeer verrassende wending op komst in Familie voor verhaallijn die nu lopende is"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
We mogen ons binnenkort weer aan een nieuwe, verrassende wending verwachten in Familie, zo luidt het. Alles heeft te maken met een verhaallijn die momenteel op het scherm te zien is.

Stefanie probeert vluchteling Ayo aan een verblijfsvergunning te helpen. De fans vinden het maar niets. Ze vinden dat de makers van dergelijk politieke gevoelige thema's moeten wegblijven. "Bovendien stellen ze het allemaal veel te rooskleurig voor", luidt de kritiek nog.

Maar sommige fans denken dat er meer achter zit. De hele verhaallijn zou wel eens een onverwachte wending kunnen aannemen. Wat als Ayo geen verblijfspapieren krijgt? Moet hij dan terug naar zijn thuisland Nigeria of is er nog een andere oplossing mogelijk?

Er is nog een andere oplossing mogelijk. "Ik zie Stefanie en Ayo nog een koppel worden", merkt kijkster Eleni op. Meteen wordt er voor een andere fan veel duidelijk. "Dan kan Stefanie met Ayo trouwen", concludeert Tanja. "Het probleem is dan ook meteen opgelost want dan kan hij gewoon in België blijven."

Het zou in ieder geval wel voor een verrassend einde zorgen van deze verhaallijn die nu al voor veel discussie zorgt. Benieuwd wat de makers nog in petto hebben!