Fantastisch nieuws voor de fans van 'Familie'

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Er is fantastisch nieuws te melden voor de fans van 'Familie'. Eindelijk is het moment daar waar vele fans al zolang op zitten te wachten.

Roel Vanderstukken, die de rol van Benny in de serie speelt, werd een tijdje vervangen door Govert Deploige. De reden hiervoor was dat Roel een dringende operatie moest ondergaan aan zijn hart. De verhaallijnen waren inmiddels al geschreven, en de makers konden dus niet Benny tijdelijk uit de serie schrijven. 

Hierdoor moest Benny dus vervangen worden, en die rol nam Govert Deploige maar al te graag op zich. Hij deed zijn uiterste best om de échte Benny de kopiëren, en dat lukte hem aardig! Hij probeerde op dezelfde manier te spreken als Benny, met hetzelfde accent en met dezelfde uitspattingen en gedragingen. En daardoor konden de fans zeker en vast Benny nog wel herkennen in Govert, alleen het uiterlijk is natuurlijk compleet verschillend. 

Nog één week

En hoewel Govert de rol dus zeer goed wist neer te zetten, zijn de fans maar al te blij als ze straks Roel Vanderstukken weer zien als de enige, echte Benny. En dat is nu dus ook het goede nieuws! Want volgende week, op 6 maart, zien we onze oude Benny weer op het scherm. Het aftellen kan dus zeker en vast beginnen. 

Toch willen we niet ondankbaar zijn en willen we een dikke dankuwel en proficiat uitroepen naar Govert, die de rol fantastisch wist over te nemen.